Онлайн-семінар «Науково-методичні засади діяльності ІРЦ»

Шановні колеги!

Сьогодні відбувається активне впровадження освітньої реформи, невід’ємною частиною якої є інклюзивна освіта. Саме доступність якісної освіти є вагомою складовою та передумовою забезпечення прав та рівних можливостей дітей з особливими освітніми потребами.

В контексті реформувань, зокрема  запровадження інклюзивного навчання, неабияку роль відіграють інклюзивно-ресурсні центри, новостворені  установи, що сприяють забезпеченню права дітей з особливими освітніми потребами на здобуття дошкільної та загальної середньої освіти, в тому числі у закладах професійної (професійно-технічної) освіти та інших закладах освіти.

Ми розуміємо, що фахівці, які працюють в цих установах,  потребують підтримки як колег-практиків так і науковців, адже працювати їм приходиться за новими, інноваційними, більш прогресивними підходами до роботи з дітьми з ООП.

З огляду на це, ми пропонуємо Вам долучитися до перегляду онлайн-семінару «Науково-методичні засади діяльності ІРЦ». Сподіваємось, що представлені матеріали будуть корисними для Вас, а наша подальша співпраця буде плідною. Бажаємо всім успіхів та натхнення в досягненні спільної мети!

 

ПОСИЛАННЯ НА СЕМІНАР

https://drive.google.com/drive/u/0/folders/1gtkDCncB9XwT_mJS_wxEkfotjbzVPqwX