Авторський семінар-тренінг ступеневої підготовки фахівців з теми «Логопедичний масаж як складова нейродинамічного моделювання мовлення»

15 лютого 2020 року у місті Хмельницькому за ініціативи тренінгового центру «Сучасні українські технології освіти» (директор Тетяна Ухіна) на базі дошкільного закладу «Джерельце» відбувся другий авторський семінар-тренінг ступеневої підготовки фахівців з теми «Логопедичний масаж як складова нейродинамічного моделювання мовлення».

Семінар-тренінг провела авторка, кандидат педагогічних наук, старший науковий співробітник, завідувач відділу логопедії Інституту спеціальної педагогіки і психології імені Миколи Ярмаченка Національної академії педагогічних наук України – Данілавічютє Еляна Анатоліївна.

Мета семінару-тренінгу: отримати знання про сучасне науково-практичне підґрунтя розуміння сутності й застосування логопедичного масажу як складової нейродинамічного моделювання мовлення.

У заході взяли участь вчителі-логопеди закладів освіти м. Хмельницького та області, Житомирської та Кировоградської областей.


Висловлюємо щиру вдячність організаторам і учасникам семінару за активну і плідну роботу!