Освітній марафон «Шлях стійкості та гармонізації»

29 вересня 2023 року представники Інституту спеціальної педагогіки і психології імені Миколи Ярмаченка НАПН України взяли участь в освітньому марафоні «Шлях стійкості та гармонізації», зорганізованого кафедрою практичної психології факультету педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва Університету Григорія Сковороди в Переяславі,  присвяченого 10-річному ювілею кафедри.

У святковому заході взяли також участь: ректор Університету Григорія Сковороди в Переяславі, доктор педагогічних наук, професор Віталій Коцур, проректори, декани факультетів, викладачі Університету, почесні гості та друзі кафедри.

З вітальним словом виступила доктор психологічних наук, професор, директор Інституту спеціальної педагогіки і психології імені Миколи Ярмаченка НАПН України Леся Прохоренко, яка надала високу оцінку роботі викладачів кафедри та відзначила їхній значний внесок у підготовку висококваліфікованих фахівців.

Слова вдячності за тривалу співпрацю та міцні професійні зв’язки висловив доктор педагогічних наук, професор, академік, голова Вченої ради Інституту В’ячеслав Засенко.

Неймовірну зацікавленість у присутніх викликав майстер-клас «Безпечне освітнє середовище», який був проведений кандидатом психологічних наук, завідувачкою відділу психолого-педагогічного супроводу освіти дітей з особливими потребами Ольгою Бабяк.

Щиро бажаємо нашим колегам подальших творчих успіхів, вагомих напрацювань і, ясна річ, талановитих студентів!