Всеканадська вчительська онлайн-конференція «Students at the сentre of the learning process» («Учень як центр навчального процесу»).

5 травня 2018 року співробітники відділу освіти дітей з порушеннями інтелектуального розвитку Інституту спеціальної педагогіки НАПН України (О.В. Чеботарьова, І.В. Гладченко, І.В. Бобренко) взяли участь у Всеканадській вчительській онлайн-конференції «Students at the сentre of the learning process» («Учень як центр навчального процесу»).

«Ми переконані, що ця інтернет-подія надасть нагоду поділитися найкращим із напрацьованого та стане приводом для плідної дискусії, підготовки, співпраці та професійного навчання», – зазначили в організаційному комітеті конференції.  Конференція проходила в декількох провінціях Канади: Онтаріо, Саскачеван, Альберта, Манітоба. Програма заходу була цікавою та насиченою, а онлайн-формат конференції надав можливість зібрати понад 140 слухачів не тільки в Канаді, але й поза її межами.

Конференція, організатором якої став Методичний центр української мови при Канадському інституті українських студій Альбертського університету, стала прекрасною нагодою обмінятися своїм педагогічним досвідом, платформою для плідних дискусій, можливостей для майбутньої співпраці, професійного розвитку та налагодження професійних контактів. Дякуємо усім учасникам за творчу атмосферу та сподіваємось на плідну співпрацю!