Вебінар «Формування комунікативного компонента мовленнєвої діяльності у дітей різних вікових груп із мовленнєвими порушеннями»

16 жовтня 2018 р. на базі Комунального закладу «Житомирський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» Житомирської обласної ради (м. Житомир) відбувся вебінар «Формування комунікативного компонента мовленнєвої діяльності у дітей різних вікових груп із мовленнєвими порушеннями» для вчителів-логопедів, корекційних педагогів закладів загальної середньої та дошкільної освіти, працівників інклюзивно-ресурсних центрів міста та області.

Відкрила вебінар методист лабораторії методичного забезпечення КЗ “Житомирський ОІППО” ЖОР Конопацька О. С. з доповіддю “Дидактичні основи корекційної роботи вчителя-логопеда та вчителя-дефектолога з формування і розвитку мовлення порушеннями мовленнєвого розвитку відповідно до Державного стандарту початкової школи”.

Продовжила вебінар к.п.н., с.н.с., с.н.с. відділу логопедії Інституту спеціальної педагогіки і спеціальної психології імені Дмитра Ярмаченка НАПН України Ю. В. Рібцун з доповіддю “Формування комунікативного компонента мовленнєвої діяльності у дітей із ТПМ”.

Завершила роботу вебінару вчитель-логопед ЦРД № 5 м. Житомира Грибан Л. М. з майстер-класом “Використання ІКТ в роботі з батьками – запорука успішного подолання порушень мовлення у дітей”.