Семінар Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти

22 січня 2020 р. відбувся семінар для Галузевих експертних рад та експертів з оцінювання освітніх програм Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, спікерами якого були: голова Національного агентства Сергій Квіт, його заступники Андрій Бутенко, Олена Єременко та ін., члени агентства та секретаріату.

У роботі семінару взяла участь завідувач відділу освіти дітей з порушеннями слуху Інституту спеціальної педагогіки і психології імені Миколи Ярмаченка Національної академії педагогічних наук України Світлана Литовченко.

Основною метою заходу було обговорення складних питань та консультування експертів щодо прав та обов’язків учасників акредитаційного процесу, особливостей оцінювання освітніх програм відповідно до критеріїв, акредитації PhD програм, а також покращення співпраці та комунікація.

Членство у Галузевій експертній раді (ГЕР) та участь у заходах Національного агентства є важливими, оскільки одним із напрямів діяльності Інституту є розроблення освітніх програм та підготовка докторів філософії (PhD) за спеціальностями Спеціальна освіта та Психологія.