Курси підвищення кваліфікації з теми «Комплексна психолого-педагогічна допомога дітям з порушеннями мовленнєвого та когнітивного розвитку»

Інститут спеціальної педагогіки і психології імені Миколи Ярмаченка НАПН України надає освітні послуги з підвищення кваліфікації керівних, педагогічних та науково-педагогічних працівників навчальних закладів. Виїзні курси підвищення кваліфікації з теми «Комплексна психолого-педагогічна допомога дітям з порушеннями мовленнєвого та когнітивного розвитку» були проведені на базі Комунального закладу «Балтська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат №1 І-ІІ ступенів» (м. Балта Одеської обл.). 24-25 лютого 2020 р. к.пед.н., с.н.с., старшим науковим співробітником відділу логопедії Юлією Рібцун слухачам було прочитано 16 год. лекцій модулю «Актуальні питання системи освіти дітей із тяжкими порушеннями мовлення в сучасному вимірі». 27-28 лютого к.пед.н., с.н.с., старшим науковим співробітником відділу освіти дітей з порушеннями інтелектуального розвитку Іриною Гладченко було проведено інтерактивні заняття з двох модулів: «Використання освітніх технологій в процесі навчання учнів з порушеннями психофізичного розвитку» та «Корекційно-розвивальні технології в освіті дітей з порушеннями психофізичного розвитку». Педагоги закладу ознайомилися зі способами організації̈ та компонентами корекційно-освітнього середовища, в залежності від типу зв’язків і відносин, що становлять його структуру.

Щиро дякуємо директорці Любові Безкоровайній, заступникові директора з НВР Тетяні Янкевич та усьому педагогічному колективу за дружню атмосферу, за активну, творчу та професійну співпрацю.