22 серпня 2017 року відбувся Київський освітній форум

22 серпня 2017 року, на базі Київського університету імені Бориса Грінченка,  відбувся Київський освітній форум “Нова українська школа 2017-2018 н. р.: Старт чи продовження поступу”.

 

Захід відвідали Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич, директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Олена Фіданян, директори навчальних закладів, науковці, вчителі. У заході взяли участь близько 1000 освітян міста.

В рамках форуму були представлені інтерактивні експозиції, сучасні методичні видання, проводилися майстер-класи та тренінги. Було презентовано сучасний дизайн інклюзивного класу та спортивного залу.


Всі бажаючи мали можливість взяти участь у фахових педагогічних дискусіях та обговорити шляхи створення сучасного інформаційно-освітнього середовища у ЗНЗ.

 

Представники Інституту спеціальної педагогіки НАПН України          (Ярмола Н.А.) мали можливість відвідати ряд майстер класів,   виставку конкурсних проектів, поділитися своїми знаннями та уміннями, поспілкуватися з освітянами, надихнутися ідеями та інноваціями колег.