10 квітня 2021 р. відбулася Всеукраїнська онлайн-конференція «Освітній практикум: безбар’єрне освітнє середовище для дітей з особливими освітніми потребами» для педагогічних та науково-педагогічних працівників закладів освіти. Понад 8 тис представників освітянської спільноти з різних куточків України підвищити власну кваліфікацію, підтверджену відповідними сертифікатами. Одним із співорганізаторів цієї масштабної події став Інститут спеціальної педагогіки і психології імені Миколи Ярмаченка НАПН України.

Виступи наукових співробітників Інституту − Наталії Ярмоли, Олени Чеботарьової, Ольги Бабяк, Тетяни Костенко та Ірини Гладченко − викликали бурхливе обговорення та позитивні відгуки з боку учасників та слухачів. Хочемо відмітити активність освітянської аудиторії щодо обговорення сучасних питань та сумісного пошуку шляхів у вирішенні проблем з даної теми (https://vseosvita.ua/conference/7).

Щиро дякуємо директору компанії «Всеосвіта» Івану Литвиненко за організацію та можливість участі у Конференції. Окрема подяка модератору Конференції Світлані Баженовій за чудову атмосферу та фаховість проведення заходу. А також ми вдячні колективу компанії «Всеосвіта» за технічну підтримку та супровід.