ІНСТИТУТ СПЕЦІАЛЬНОЇ ПЕДАГОГІКИ І ПСИХОЛОГІЇ ІМЕНІ МИКОЛИ ЯРМАЧЕНКА НАПН УКРАЇНИ ЩИРО ВІТАЄ ЖУК ВАЛЕНТИНУ ВОЛОДИМИРІВНУ ТА ЇЇ НАУКОВОГО КЕРІВНИКА – ЛИТОВЧЕНКО СВІТЛАНУ ВІТАЛІЇВНУ, ДОКТОРА ПЕДАГОГІЧНИХ НАУК, СТАРШОГО НАУКОВОГО СПІВРОБІТНИКА ВІДДІЛУ ОСВІТИ ДІТЕЙ З ПОРУШЕННЯМИ СЛУХУ ІНСТИТУТУ СПЕЦІАЛЬНОЇ ПЕДАГОГІКИ І ПСИХОЛОГІЇ ІМЕНІ МИКОЛИ ЯРМАЧЕНКА НАПН УКРАЇНИ. 

28 грудня 2021 року на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.450.01 Інституту спеціальної педагогіки і психології імені Миколи Ярмаченка НАПН України у форматі онлайн-офлайн відбувся захист дисертації Жук Валентини  Володимирівни «Формування слухомовленневих навичок у дітей з кохлеарними імплантами», що подана на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук зі спеціальності 13.00.03 – корекційна педагогіка. Роботу виконано в Інституті спеціальної педагогіки і психології імені Миколи Ярмаченка НАПН України.

На основі змістовної дискусії, принципового обговорення за участі членів спеціалізованої вченої ради та офіційних опонентів: доктора педагогічних наук, професора, професора кафедри психокорекцiйної педагогіки факультету спеціальної та інклюзивної ocвiти Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова Супруна Миколи Олексійовича і кандидата педагогічних наук, доцента кафедри спеціальної та інклюзивної освіти Кам’янець–Подільського Національного університету імені Івана Огієнка Дмітрієвої Оксани Іванівни, які представили результати глибокої наукової експертизи дослідження, підкреслили його новизну, відзначили  оригінальність та вагомість отриманих результатів, було прийнято одностайне рішення про присудження Жук Валентині  Володимирівні наукового ступеня кандидата педагогічних наук.

Бажаємо успішного втілення всіх творчих і наукових задумів, наснаги в професійному зростанні та майбутніх наукових пошуків!

З повагою, колектив ІСПП імені Миколи Ярмаченка НАПН України.