Для психологів і фахівців інклюзивно-ресурсних центрів та закладів освіти з інклюзивним навчанням відбудеться тренінг «Допомога дітям та молоді з особливими потребами у надзвичайних ситуаціях»

Шановні друзі!
Ми продовжуємо активну співпрацю з нашими ізраїльськими партнерами!

14 березня, у понеділок, о 13:30, для психологів і фахівців інклюзивно-ресурсних центрів та закладів освіти з інклюзивним навчанням відбудеться тренінг «Допомога дітям та молоді з особливими потребами у надзвичайних ситуаціях». Спікери тренінгу є ізраїльські фахівці в цій галузі, які мають великий досвід роботи в надзвичайних ситуаціях.

Для того щоб взяти участь у тренінгу необхідно до 10:00 години 14 березня 2022 року зареєструватися за формою: https://forms.gle/F5m7mJFAeFMp37Uq6  

Посилання на онлайн тренінг буде надіслано на вказану в анкеті електронну пошту, тому уважно та коректно вказуйте свою адресу. На ці ж адреси за результатами тренінгу буде надіслано матеріали тренінгу.

Під час тренінгу будуть розглянуто такі теми:

•           Інструменти та принципи надання освітньої та терапевтичної підтримки учням з особливими потребами та їхнім родинам у надзвичайних ситуаціях.

•           Можливі заходи та алгоритми з надання допомоги.

•           Різні особливості роботи відповідно до типу специфічних потреб дитини. 

Дану навчальну програму реалізовано у співпраці МОН України з освітнім центром METC Mashav,  Відділом Спеціальної Освіти Міністерства Освіти Ізраїлю та Інститутом соціальної та політичної психології НАПН..
Тренінг проводиться в рамках проєкту «Оборона дітей України», який реалізує  Науковий Ліцей ім. Чурюмова спільно з ВГО “Поруч” 

#оборонадітейУкраїни

Шановні колеги! Просимо максимально поширити цю інформацію серед фахівців інклюзивно-ресурсних центрів та закладів освіти з інклюзивним навчанням, особливо в тих областях, де продовжується дистанційна робота. Тому дуже вдалий час для підвищення кваліфікації, тим паче на такому рівні.

Дякую усім за співпрацю та мирного неба усім!!! Слава Україні!