Тиждень глухих (19-25 вересня)

   Вже стало чудовою традицією щорічно відзначати у перший місяць осені не лише на міжнародному, а й на всеукраїнському рівнях – Тиждень глухих (19-25 вересня).

В умовах воєнного стану 2022 рік для Українського Товариства Глухих є знаковим і щодо результатів голосування Генеральної асамблеї Європейського Союзу глухих, завдячуючи чому Українське товариство глухих прийнято до європейської сім’ї і стало повноцінним її членом, і щодо нових звершень на дефлімпійському п’єдесталі за кількістю здобутих українцями золотих, срібних і бронзових нагород, і щодо активної громадянської позиції членів Товариства, багато з яких нині захищає батьківщину зі зброєю в руках, займаються волонтерством, а всі разом – працюють на Перемогу.

 Інститут спеціальної педагогіки і психології імені Миколи Ярмаченка НАПН України, відділ навчання жестової мови щиросердно вітає колектив Товариства глухих, висловлює щиру вдячність за патріотизм, плідну різноаспектну діяльність, вагому роль та активну участь у громадському житті.

Ваш досвід – безцінний. Ми вдячні Вам за співпрацю, небайдужість у відстоюванні наукових пошуків, інноваційних досліджень з проблем соціокультурних, мовних прав, підвищення ефективності послуг для нечуючих здобувачів освіти.

Бажаємо Вам міцного здоров’я, наснаги, успіхів у здійсненні планів та задумів. Нехай громадська організація завжди має підтримку у втіленні найкращих ідей на  благо переможної ходи нашої Української  держави!