Тренінг «Безпечне освітнє середовище»

25 серпня 2023 року відбувся тренінг «Безпечне освітнє середовище». За сприяння Психологічного консультативно-тренінгового центру Інституту спеціальної педагогіки і психології імені Миколи Ярмаченка НАПН України та ГО “Броварська Громада».

Директоркою психологічного консультативно-тренінгового центру Інституту спеціальної педагогіки і психології імені Миколи Ярмаченка НАПН України, старшим дослідником, кандидатом психологічних наук Ольгою Бабяк, було представлено напрацювання щодо стресостійкості як здатності людини протистояти впливу стрес-факторів і розвитку патологічних станів.

Водночас, учасники тренінгу ознайомилися із концепцією попередження стресу та ресурсоорієнтованою моделлю стресодолання; ознайомилися з методами виведення людини із кризової ситуації, зокрема впливу соціального оточення на вихід з кризового стану; отримали корисні поради щодо путівника куди звертатися людям в ситуаціях психологічного розладу.

Під керівництвом О.Бабяк відпрацьовано методи відновлення психологічного здоров’я, техніки стабілізації емоційного стану;отримали дієвий інструментарій для педагогів та батьків.

Щиро дякуємо учасникам тренінгу за активність, щирі емоції та дружню атмосферу!