Педагогічна підтримка дітей раннього та дошкільного віку з порушеннями слуху та їхніх батьків в умовах воєнного стану: навчально-методичний посібник

Жук В.В., Литвинова В.В., Литовченко С.В. Педагогічна підтримка дітей раннього та дошкільного віку з порушеннями слуху та їхніх батьків в умовах воєнного стану: навчально-методичний посібник. Київ, 2023. 123 с.

На часі супровід дитини з та її сім’ї, починаючи з раннього віку; максимальне залучення батьків; налагодження партнерських взаємин. Можна говорити про «особливі потреби батьків», серед яких консультативна, методична, психологічна тощо.

У посібнику системно представлено особливості діагностики, слухопротезування, раннього втручання та педагогічного супроводу дітей раннього та дошкільного віку з порушеннями слуху та їхніх батьків в умовах сучасних викликів.

Адресовано батькам дітей з порушеннями слуху, педагогам закладів дошкільної освіти, фахівцям (консультантам) інклюзивно-ресурсних центрів, центрів раннього втручання, методичним працівникам.

Завантажити