«Діти з особливими освітніми потребами в умовах сьогодення: вектори психолого-педагогічної та соціально- реабілітаційної допомоги». Матеріали Всеукраїнської конференції молодих вчених

«Діти з особливими освітніми потребами в умовах сьогодення: вектори психолого-педагогічної та соціально-реабілітаційної допомоги». Матеріали Всеукраїнської конференції молодих вчених. Київ: ІСПП імені Миколи Ярмаченка НАПН України, 2022. 45 с.

До збірника ввійшли матеріали і тези доповідей, подані учасниками Всеукраїнської конференції молодих вчених «Діти з особливими освітніми потребами в умовах сьогодення: вектори психолого-педагогічної та соціально- реабілітаційної допомоги» (15 грудня 2022 року).

Збірник включає тези досліджень, присвячених різноманітним аспектам психолого-педагогічної та соціально-реабілітаційної допомоги таким дітям. Автори зосереджуються на теоретичних підходах, емпіричних дослідженнях, інноваційних практиках та методологіях, спрямованих на покращення умов життя та навчання дітей з особливими потребами. Цей збірник тез є важливим джерелом інформації для педагогів, психологів, соціальних працівників та інших фахівців, які працюють з цією вразливою категорією дітей, спрямований на підвищення ефективності практичних заходів і поліпшення їхнього благополуччя та розвитку.

Тексти публікуються в авторській редакції. За науковий зміст і якість поданих матеріалів відповідають автори.

Завантажити