Теоретична і прикладна психологія у вимірах наукових парадигм: методичні рекомендації

Попович І.С. Теоретична і прикладна психологія у вимірах наукових парадигм: методичні рекомендації. Київ: Інститут спеціальної педагогіки і психології імені Миколи Ярмаченка НАПН України, 2023. 54 с.

Методичні рекомендації (до семінарських і практичних занять та самостійної роботи для підготовки здобувачів третього (доктора філософії) освітньо-наукового рівня) спеціальності 053 Психологія (05 Соціальні та поведінкові науки) розроблено з метою надання допомоги та окреслення вектору самостійної роботи здобувачів третього освітньо-наукового рівня згідно навчального плану спеціальності.

Методичні рекомендації об’єднали навчальну програму курсу, переліку практичних завдань, види та форми самостійної роботи, тестові завдання, список рекомендованої літератури, яку склали основна та допоміжна для підготовки до екзамену. Освітня компонента «Теоретична і прикладна психологія у вимірах наукових парадигм» спрямована на опанування вихідних положень, системи понять і уявлень теоретичної і прикладної психологічної науки, засвоєння форм та методів роботи психолога-дослідника. Запропоновані методичні рекомендації для здобувачів третього (доктора філософії) освітньо-наукового рівня спеціальності 053 Психологія (05 Соціальні та поведінкові науки).

Завантажити