Майстер-класи «Комплексне застосування методики ТАН-Содерберг у роботі з дітьми з інтелектуальними порушеннями» та «Компенсаторне навчання української мови дітей з інтелектуальними порушеннями»

14 травня 2018 року співробітник відділу психолого-педагогічного супроводу дітей з особливими потребами Н.І. Баташева взяла участь у майстер-класах «Комплексне застосування методики ТАН-Содерберг у роботі з дітьми з інтелектуальними порушеннями» та «Компенсаторне навчання української мови дітей з інтелектуальними порушеннями», що відбулися на базі спеціальної школи № 26, м. Києва.

Участь у майстер-класі «Комплексне застосування методики ТАН-Содерберг у роботі з дітьми з інтелектуальними порушеннями» дозволила ознайомитися з методикою ТАН-Содерберг, її метою та основними принципами, особливостями її використання у роботі з дітьми з інтелектуальними порушеннями.

Майстер-клас «Компенсаторне навчання української мови дітей з інтелектуальними порушеннями» дав можливість ознайомитися із методикою формування навичок читання та письма у дітей із синдромом Дауна в початковій школі, визначити пріоритетні завдання під час вивчення рідної мови в початковій школі, вдосконалити майстерність навчання української мови дітей з інтелектуальними порушеннями.

Щиро дякуємо організаторам та Наталії Іванівні Ліщук за цікаві та змістовні майстер-класи, що викликали інтерес та жваву дискусію у фахівців, які працюють із дітьми з особливими освітніми потребами.