Всеукраїнський науково-методичний семінар «Системи навчання і освіти в комп’ютерно орієнтованому середовищі»

17 вересня 2018 року в Президії Національної академії педагогічних наук України пройшов Всеукраїнський науково-методичний семінар «Системи навчання і освіти в комп’ютерно орієнтованому середовищі» на якому було висвітлено питання  цифрових відкритих систем для розвитку інформаційно-дослідницької компетентності наукових і науково-педагогічних працівників. Були представлені доповіді Бикова В.Ю., д.т.н., проф., дійсного члена НАПН України, директора Інституту інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України; Сідляренко А.І., директора ТОВ «Антиплагіат»; Кузьмінської О.Г., к.пед.н., доц., завідувача кафедри інформаційних і дистанційних технологій Національного університету біоресурсів і природокористування України; Новицької Т.Л., н.с. Інституту інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України.

Актуальна тематика, цікава подача та інформативність усіх доповідей, викликали інтерес аудиторії, дискусію і жваве обговорення. У роботі семінару взяли участь більше сорока учасників із різних наукових, навчальних закладів і громадських організацій України. Участь у семінарі сприяла підвищенню інформаційно-дослідницької компетентності науковців.

У обговоренні прийняла активну участь науковий співробітник Інституту спеціальної педагогіки НАПН України відділу освіти дітей з порушеннями інтелектуального розвитку І.В. Бобренко.

Інститут спеціальної педагогіки висловлює щиру вдячність організаторам і доповідачам семінару!