Веб-конференції «Учені НАПН України – українським вчителям»

Традиційно старт кожному новому навчальному року дають серпневі наради освітян. Так, 27-29 серпня 2019 р. відбулися традиційні веб-конференції «Учені НАПН України – українським вчителям», організаторами яких є Національна академія педагогічних наук України та наукові установи.

В ході конференцій було висловлено поради вчених академії щодо реалізації концепції «Нова українська школа»; нових освітніх і навчальних програм; ознайомлено з результатами науково-педагогічних досліджень. Долучилися до конференції співробітники відділу освіти дітей з порушеннями інтелектуального розвитку Інституту спеціальної педагогіки і психології імені Миколи Ярмаченка.

В рамках конференції, Іриною Сухіною, кандидатом педагогічних наук, старшим науковим співробітником, була представлена доповідь «Оптимізація педагогічної взаємодії з гіперактивною дитиною дошкільного віку», в якій розкрито сутність гіперактивного розладу з дефіцитом уваги, причини виникнення, структурні компоненти, методи і прийоми роботи для покращення педагогічної взаємодії з гіперактивною дитиною.