ПРАКТИЧНА ПЕДАГОГІЧНА СТУДІЯ «Мовленнєве – музикування – ефективний засіб корекції мови дитини»

Педагогічна студія – це групова форма, що функціонує на основі досвіду професійної діяльності одного фахівця, що представляє інноваційні педагогічні практики, підтверджені на міжнародному, національному, регіональному рівнях.

      Мета діяльності педагогічної студії – реалізація індивідуальної освітньої траєкторії учасників на основі вивчення кращої педагогічної практики спікера.

      Завдання педагогічної студії:

  • створити умови для професійного самовдосконалення й розвитку учасників;
  • забезпечити репрезентацію кращої педагогічної практики з обраної теми;
  • сприяти дисиміляції кращої педагогічної практики серед учасників;
  • розвивати професійні компетентності учасників.

 

       Учасники матимуть змогу:

  • практично ознайомитись із шумовими, діатонічними інструментами та ритмічними рухами, які ефективно впливають на розвиток та корекцію мовлення дошкільників;
  • пограти у ігри на розвиток фантазії та уяви, тембрового слуху, м’язового почуття та відчуття ритму, вміння орієнтуватися у просторі

 

    Цільова аудиторія: педагоги – музиканти, психологи, логопеди, науковці

 

Спікер: ГАННА СТОРОЖЕНКО, музичний керівник вищої категорії ЗДО «Віночок» м. Бровари, логоритмик-практик, автор та ведуча семінарів з музичного виховання, член Асоціації працівників дошкільної освіти, автор дитячих пісень та багатьох методичних розробок в галузі музичного виховання дітей дошкільного віку, викладач фортепіано, маю педагогічне звання «Вихователь-методист»

ЩИРО ЗАПРОШУЮ УСІХ БАЖАЮЧИХ!!!