XI Міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті»

22 жовтня 2019р. в рамках XI Міжнародної виставки «Інноватика в сучасній освіті», яка проходила в Київському Палаці дітей та юнацтва, співробітники відділу освіти дітей з порушеннями інтелектуального розвитку Інституту спеціальної педагогіки та психології імені Миколи Ярмаченка Національної академії педагогічних наук України провели науково-методичний семінар «Психолого-педагогічний супровід дітей з особливими освітніми потребами». В ході семінару були розкриті особливості організації процесу навчання та виховання дітей з особливими освітніми потребами.

Учасникам семінару було презентовано серію посібників «Поради батькам і педагогам» видавництва «Ранок».

Доповідачами виступили: Чеботарьова Олена Валентинівна, к.пед.н., с.н.с., Гладченко Ірина Вікторівна, к.пед.н., с.н.с.; Сухіна Ірина Вячеславівна, к.психол.н., с.н.с.; Трикоз Сніжана Валеріївна, к.пед.н., с.н.с.; Блеч Ганна Олександрівна к.пед.н., с.н.с. Авторами посібників були представлені методичні рекомендації і поради для педагогів та батьків, які виховують особливу дитину.

Висловлюємо щиру вдячність викладачам, студентам кафедри теорії та технології соціальної роботи НПУ імені М.П. Драгоманова, усім учасникам, колегам, партнерам з різних регіонів України за активну участь у семінарі.