Всеукраїнська науково-практична конференція «Рівні серед рівних: інноваційні підходи до навчання дітей з особливими освітніми потребами»

17 грудня Інститут спеціальної педагогіки і психології ім. М. Ярмаченка НАПН України проведе Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Рівні серед рівних: інноваційні підходи до навчання дітей з особливими освітніми потребами».

Захід проходитиме за підтримки Міністерство освіти і науки України та громадської організації «Квант Раціо».

Спікерами науково-практичної конференції будуть представники Міністерства освіти і науки України, науковці й методисти Інституту спеціальної педагогіки і психології ім. М. Ярмаченка НАПН України. Вони розкажуть про організацію інклюзивного навчання за оновленою нормативно-правовою базою у 2022 році та нову типологію освітніх труднощів і рівнів підтримки дітей з особливими освітніми потребами. Також буде презентовано новий проєкт підтримки інклюзивної освіти. Спікери нададуть відповіді на запитання учасників.

Запрошуємо представників ІППО, інклюзивно-ресурсних центрів, адміністрації та педагогів закладів дошкільної, загальної середньої освіти.

Конференція відбудеться онлайн. Доступ тільки за попередньою реєстрацією за посиланням.


            Зареєструватись можна до18:00 16 грудня.

Учасники отримають відеозапис конференції, матеріали спікерів, додаткові методичні матеріали та іменні сертифікати від Інституту спеціальної педагогіки і психології ім. М. Ярмаченка.

Час проведення: 17 грудня 12.00 — 17.00.

Ознайомитись з програмою науково-практичної конференції та спікерами, зареєструватися для участі та надіслати запитання спікерам можна за посиланням www.inclusivness.education/conf або просканувавши QR-код.

З усіх питань можна звернутися до організаційного комітету за телефоном 0800 353 816 та в онлайн-чаті на сторінці реєстрації на конференцію.

На фейсбук

‼️ 17 грудня ми проведемо Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Рівні серед рівних: інноваційні підходи до навчання дітей з особливими освітніми потребами».

Під час конференції представники Міністерства освіти і науки України, а також науковці й  методисти Інституту спеціальної педагогіки і психології ім. М. Ярмаченка:

✅ розкажуть про організацію інклюзивного навчання за оновленою нормативно-правовою базою у 2022 році

✅ пояснять нову типологію освітніх труднощів і рівнів підтримки дітей з особливими освітніми потребами

✅ презентують новий проєкт підтримки інклюзивної освіти

✅ дадуть відповіді на питання щодо організації інклюзивного навчання та роботи з дітьми з ООП

Запрошуємо представників ІППО, інклюзивно-ресурсних центрів, адміністрації та педагогів закладів дошкільної, загальної середньої освіти.

Конференція відбудеться онлайн. Доступ лише за попередньою реєстрацією за посиланням https://inclusivness.education/conf


            Зареєструватись потрібно до18:00 16 грудня 2021 року.

Учасники отримають відеозапис конференції, матеріали спікерів, додаткові методичні матеріали та іменні сертифікати від Інституту спеціальної педагогіки і психології ім. М. Ярмаченка.

⏰ Час проведення: 17 грудня з 12.00 до 17.00.

Науково-практичну конференцію Інститут спеціальної педагогіки і психології ім. М. Ярмаченка НАПН України організовує за підтримки Міністерство освіти і науки України та громадської організації «Квант Раціо».

Детально ознайомитись з програмою та спікерами науково-практичної конференції, зареєструватися для участі та надіслати запитання спікерам можна за посиланням http://www.inclusivness.education/conf.