Інститут спеціальної педагогіки і психології імені Миколи Ярмаченка НАПН України щиросердно вітає колег з Новим Роком та Різдвом Христовим!

Зустріч Нового року – це дивовижна пора, завжди хвилююча і завжди радісна. Від щирого серця вітаємо з прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим! Зичимо міцного здоров’я і натхнення, родинного щастя та добробуту, затишку і тепла, здійснення надій та бажань, благополуччя і Божої благодаті! Нехай рік Новий буде багатим на добро, щедрим на успіхи і вдачі! Бажаємо, щоб Ваша праця завжди була потрібною і корисною, а успіхи – вагомими та переконливими!

Новий рік – це крок у майбутнє, час надій і сподівань. Тож нехай він стане для всіх нас роком добрих змін, здійснення задумів, нових можливостей і досягнень, благополуччя та процвітання! Нехай ці величні зимові свята, як і всі дні наступного року, будуть щедрими на любов і доброту, взаєморозуміння і повагу, а Різдвяна Зоря запалить у Ваших серцях вогонь віри, надії і впевненості у здійсненні найзаповітніших бажань.

Рік Новий – казковий час!
Хай здивує щастям Вас
Рік добра і рік кохання.
Тож приймайте привітання:
Будьте добрі та здорові,
Побажаємо любові,
Світла й радощів багато,
Щоб життя було, як свято!