2 жовтня 2017р. о  12.00 відбудеться науково-практичний семінар «Формування інноваційного корекційно-розвивального освітнього простору спеціальної школи»

2 жовтня 2017р. о  12.00 в Інституті спеціальної педагогіки  НАПН України відбудеться науково-практичний семінар «Формування інноваційного корекційно-розвивального освітнього простору спеціальної школи» за результатами дослідно-експериментальної роботи на базі Київського спеціального загальноосвітнього навчального закладу №16 Святошинського району м. Києва (2014-2017рр.)

Короткий опис

Метою заходу є презентація та впровадження в практику програм з корекційно-розвиткової роботи для спеціальних загальноосвітніх навчальних закладів для дітей з інтелектуальними порушеннями «Географія (у позаурочний час)», «Фізика і хімія (у позаурочний час)», «Розвиток психомоторики та сенсорних процесів»; експериментальних варіативних модулів з трудового навчання «Елементи кухарської справи і художньої кулінарії» та  «Крок до успіху», а також  узагальнення  результатів щодо ефективності застосованих програм і форм роботи, можливості їх ефективного впровадження у корекційно-розвивальний освітній простір.