МИ ЗАВЖДИ ПОРУЧ!

Науковці Національної академії педагогічних наук України постійно приділяють значну увагу впровадженню наукових результатів в педагогічну практику, донесенню їх до широкого загалу, активно долучаються до проведення масових заходів, обговорення найзлободенніших освітніх проблем, питань методичного забезпечення тощо.

Однією з дієвих форм такої роботи є участь в організації і проведенні спільних з громадськими організаціями інноваційних проектів.

Так, 3 липня 2023 року в м. Бровари відбулася презентація проекту Прості речі для безпеки малечі, в якій, за сприяння ГО Броварська Громада взяла активну участь завідувач відділу психолого-педагогічного супроводу дітей з особливими потребами, директор психологічного консультативно-тренінгового центру Інституту спеціальної педагогіки і психології імені Миколи Ярмаченка НАПН України, старший дослідник, кандидат психологічних наук Ольга Бабяк.

Актуальність представленої в проекті проблематики пов’язана, насамперед, з необхідністю надання фахової допомоги педагогам, психологам, соціальним працівникам та батькам дошкільнят і молодших школярів, забезпеченням методичного апарату навчання таких дітей правил безпечної поведінки в різних життєвих ситуаціях і, в т.ч., в умовах війни.

Висловлюємо щиру вдячність голові ГО Броварська Громада Сергію Богуцькому за творчу співпрацю.