Психологічна підтримка дітей раннього та дошкільного віку з порушеннями слуху під час війни: навчально-методичний посібник для педагогів та батьків

Вовченко О.А. Психологічна підтримка дітей раннього та дошкільного віку з порушеннями слуху під час війни: навчально-методичний посібник для педагогів та батьків: в 2 част. Ч. 1: Повоєнний психологічний супровід дітей раннього та дошкільного віку з порушеннями слуху. Ч. 2: Повоєнний психологічний супровід дітей раннього та дошкільного віку з порушеннями слуху. Київ, 2023. 96 с. (Ч.1). 84 с. (Ч. 2).

Психологам та психотерапевтам все частіше з моменту повномасштабного вторгнення ворога на територію України доводиться працювати з дітьми, родинами, які перенесли психологічну травму. Навчально-методичний посібник має як теоретичний матеріал, пов’язаний з вивченням особливостей психологічного функціонуванні дітей раннього та дошкільного віку з порушеннями слуху за умов війни, так і практичний додаток для психологів, який визначається методологією надання психологічної допомоги постраждалим дітям та їх родинам в умовах психотравмуючої ситуації.

Частина 1. (Завантажити)

Частина 2. (Завантажити)