Програма підвищення кваліфікації педагогів, які навчають дітей з порушеннями слуху, в умовах воєнного стану та відновлення України

Литовченко С., Таранченко О., Жук В., Литвинова В., Шевченко В., Вовченко О. Програма підвищення кваліфікації педагогів, які навчають дітей з порушеннями слуху, в умовах воєнного стану та відновлення України. Київ, 2023. 54 с.

Науковці Відділ освіти дітей з порушеннями слуху (викладачі курсів) підготували актуальну Програму підвищення кваліфікації педагогів, які навчають дітей з порушеннями слуху, в умовах воєнного стану та відновлення України, що містить теоретичні та нормативні основи освіти дітей з порушеннями слуху, практичні рекомендації, які враховують сучасні новації, проблеми під час війни, а також перспективи розвитку освіти дітей з порушеннями слуху у період післявоєнного відновлення нашої країни. Програма складаються з тематичних авторських модулів, зміст яких узгоджено з вимогам професійних компетентностей педагогічних працівників закладів дошкільної та загальної середньої освіти; навчальні модулі / теми програми можна гнучко застосовувати із врахуванням запитів слухачів; матеріал постійно оновлюється, враховуються останні зміни у нормативній базі. Форми підвищення кваліфікації: очна, дистанційна, змішана (враховуються побажання слухачів); за потреби заняття відбуваються у супроводі перекладача жестової мови (за підтримки УТОГ).

Завантажити