Майстер-клас «Палітра сучасних ігрових засобів з подолання порушень усного та писемного мовлення у дітей»

В рамках ІV Міжнародного конгресу зі спеціальної педагогіки та психології «Педагог в інклюзивному просторі: траєкторія фахової самоактуалізації», що відбувся  8 листопада 2018 року, співробітниками відділу логопедії Інституту спеціальної педагогіки і психології імені Миколи Ярмаченка НАПН України було проведено майстер-клас «Палітра сучасних ігрових засобів з подолання порушень усного та писемного мовлення у дітей».

Тренери заходу: Людмила Трофименко, кандидат педагогічних наук, старший науковий співробітник; Валентина Ільяна, кандидат педагогічних наук, старший науковий співробітник; Галина Грибань, науковий співробітник.  У майстер-класі взяли участь понад 30 учасників – вчителі-логопеди спеціальних та загальноосвітніх закладів освіти, спеціалісти інклюзивно-ресурсних та навчально-реабілітаційних центрів.

Учасники майстер-класу ознайомилися із розмаїттям сучасних ігор, спрямованих на розвиток та корекцію мовленнєвих порушень у дітей дошкільного та молодшого шкільного віку, вчилися добирати необхідні ігрові засоби та видозмінювати їх відповідно до індивідуальних особливостей дитини.

Дякуємо всім учасникам заходу за активну участь у майстер-класі та сподіваємося на подальшу співпрацю.