Учні початкових класів із порушеннями зору: навчання та розвиток : навчально-методичний посібник

Костенко Т. М. Учні початкових класів із порушеннями зору: навчання та розвиток : навчально-методичний посібник / Т. М. Костенко. — Харків : Вид-во «Ранок», 2020. — 128 с.

 

Даний посібник присвячений проблемам навчання дітей із порушеннями зору в початковій школі. Зацікавлений читач знайде тут детальний опис пси­хофізіологічних особливостей дітей цього віку і труднощів, з якими стика­ються педагоги і вихователі під час навчання такої групи дітей. Визначають­ся пріоритетні напрями діяльності у цій сфері. Посібник містить корисну інформацію про дистанційне навчання в початковій школі, про новітні мето­дики роботи з дітьми із порушеннями зору, комплекси вправ та перелік сучасних тифлоприладів, що довели свою ефективність. Також автор знайомить читача із практичним досвідом упровадження новітніх проєктів в освітній процес.

Видання адресоване педагогам та асистентам учителів початкової школи, які працюють із дітьми з порушенням зору, студентам профільних вищих навчальних закладів і батькам дітей з особливими освітніми потребами.

 

Завантажити