Науково-практична internet-конференція з міжнародною участю «Сучасні тенденції, спрямовані на збереження здоров’я людини»

21-22 квітня відбулася науково-практична internet-конференція з міжнародною участю «Сучасні тенденції, спрямовані на збереження здоров’я людини», присвячена пам’яті професора О.В. Пєшкової.

Організатором конференції виступив Національний фармацевтичний університет (кафедра фізичної реабілітації та здоров’я).

Конференція об’єднала фахівців за напрямами:

  •  Актуальні питання фізичної терапії, ерготерапії.
  •  Сучасні освітні здоров’язберігаючі технології.
  •  Медико-біологічні основи здорового способу життя.
  •  Загальнолюдські цінності в контексті фізичного виховання і здорового способу життя.
  •  Психолого-педагогічні аспекти формування здорового способу життя.
  •  Спорт як складова активізації здорового способу життя студентської молоді.

До роботи конференції долучилися 69 учасників-представників освітніх та наукових установ: Національного фармацевтичного університету, Інституту спеціальної педагогіки і психології імені Миколи Ярмаченка НАПН України, Інституту підвищення кваліфікації спеціалістів фармації НФаУ, а також Харківського національного медичного університету, Харківського Міжнародного медичного університету, Харківського національного педагогічного університету ім. Г.С. Сковороди, Харківської державної академії фізичної культури.

До участі у конференції були залучені співробітники відділу освіти дітей з порушеннями інтелектуального розвитку. Зокрема, Ірина Гладченко, к.п.н., ст. науковий співробітник, виступила на пленарному засіданні з доповіддю «Здоров’язбережувальні технології в освіті дітей з порушеннями інтелектуального розвитку» та Інна Бобренко, науковий співробітник, з доповіддю «Особливості формування схеми тіла як етапу розвитку просторового орієнтування дітей дошкільного віку з порушеннями інтелектуального розвитку в процесі фізичного виховання».

Більш детально https://nuph.edu.ua/fpodii/21-22-kvitnja-2022-r-vidbulasja-naukovo-praktich/

Дякуємо! Все буде Україна!